Tack mamma!





Vår tack!



Äntligen!

Skolan går framåt efter en lång tids svacka! Nästan så man är lite stolt över sig själv ;)

underbara dag!



Sovmorgon, innebandy, fint väder(inte iskallt iaf) och nu mumsig thaimat!

Hoppas..

2013 blir ett utmanande år men ett bra år för dig. Förändringar sker framför allt i intima relationer och i din ekonomiska situation. Eftersom Jupiter avslutar sin transit i tvillingarna för att inleda sin transit i kräftan den 26 juni, kommer det också att ske positiva förändringar hemma och inom familjen under andra halvåret. Sol- och månförmörkelserna kommer också att skapa förändringar i dina relationer, din ekonomiska situation, men du går också via inre omvandlingar. Saturnus fortsätter kräva att du tar fullt ansvar för både ekonomi och för vad du känner. En månförmörkelse äger också rum i ditt eget tecken något som innebär att en större förändring i ditt personliga liv också kommer att äga rum.
 
http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/2012/12/30/arshoroskop-2013/
http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/2012/10/28/flirtguide-sa-fangar-du-din-flirt/
 

VÄDUREN ca 20/3 – 19/4

 

KÄRLEK

Romantiken tar ett stadigt tag i dig. Om du hoppas på att få möta en för dig alldeles ny och kärleksfullt intressant vän så är möjligheterna för detta god. Här gäller att du är observant när du rör dig på din arbetsplats för det kan vara just i en arbetsmiljö som du möter kärleken. Du har ett bra år för att knyta nya kontakter och även om du är nöjd med de vänner du redan har så kan det nu bli en tid med chans till att möta nya. Kärlekens mirakel gör dig levande och du riktigt känner hur glädjen för det nya. Romantik på en resa kan du även komma att få uppleva.

 

EKONOMI

Året som kommer ger stora möjligheter till förändring. Jobbar du inom resebranschen kan det ge framgång liksom om du arbetar inom ett vårdområde eller i egen regi. Genomför de idéer du själv skapar så finner du än mer framgång och vågar tro på dig själv. Visst kan även du vara orolig för din ekonomi men du klarar dina åtaganden på ett bra sätt. Du hör till dem som bygger dig starkare under året och får möjlighet till att investera för att förverkliga dina drömmar. Stjärnorna visar att du får råd att göra inte bara en resa utan kanske två! Inte bara är det skönt att komma bort – det är också stärkande för hälsan.

 

SPEL

Vill du testa din vinstchans så prova fotbollsspel eller lotter.

 

LYCKOSIFFRA: 7

RSS 2.0